Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Subaru Outback
Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy.

Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки зору Subaru Outback навряд чи буде помітно відрізнятися від соплатформенного седана, представленого не так давно.

Відповідно, Outback отримає ту ж моторну гамму, в яку, як очікується, увійдуть 2,5-літровий атмосферний мотор потужністю 177 кінських сил і 3,6-літровий шестициліндровий двигун, що розвиває 260 к.с. Як і у випадку з Legacy, агрегатуватися двигуни будуть з фірмовим варіатором Lineartronic. Крім того, новинка запозичить у седана і опціональний набір, в який, швидше за все, буде включений новий комплекс систем безпеки EyeSight.

Судячи з тизер, Subaru Outback отримає непомітну зовнішність, розцвічену, між тим, яскравими деталями на зразок масивної решітки радіатора і світлодіодних вставок в головній оптиці.

Новини
Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy. Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки […]

Тест-драйв Volkswagen Beetle: Заводила

Таке буває рідко: покидаєш автомобіль і постійно озираєшся, милуючись приємністю форм. А мозок тим часом смакує і подробиці драйву на двухсотсільний апараті. Або ось ще яка штука. Виявляється, сплутати здалеку новий «Жук» з далеким, але родинним Porsche 911 не так вже й складно. Це я не про себе, однак кілька випадків мали місце. Хоча мені […]