Новий Fiat Young для “молодих і динамічних”

Fiat Young
Компанія Fiat розсекретила нові версії моделей Panda і Punto під назвою Young. Як пояснили представники італійського автовиробника, новинки розраховані на “молодих і динамічних” покупців.

Істотних змін у дизайні машин не сталося. Panda Young придбала флюоресцентную жовте забарвлення окремих елементів кузова, матові сірі корпуси бічних дзеркал і особливі шильдики. У Punto Young, крім сірих бічних дзеркал, маються фарбують в чорний колір елементи екстер’єру.

Обидві машини отримали нову оббивку крісел з контрастною жовтою прострочкой і вишитою на підголівниках написом Young, систему кондиціонування повітря і аудіосистему Clarion, що дозволяє водієві підключатися до системи зі свого смартфона.

В Італії новинки вже вийшли в продаж. Ціни на них стартують від 9000 950 євро.

Новини
Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy. Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки […]

Тест-драйв Volkswagen Beetle: Заводила

Таке буває рідко: покидаєш автомобіль і постійно озираєшся, милуючись приємністю форм. А мозок тим часом смакує і подробиці драйву на двухсотсільний апараті. Або ось ще яка штука. Виявляється, сплутати здалеку новий «Жук» з далеким, але родинним Porsche 911 не так вже й складно. Це я не про себе, однак кілька випадків мали місце. Хоча мені […]