В Україні з’явиться новий кросовер за 154000 грн.

JAC_S5_01 JAC_01

В Україні з’явиться новий кросовер за 154000 грн. – JACКак стало відомо AUTO-Consulting, вже сформовані ціни на автомобілі JAC, які найближчим часом будуть представлені на українському ринку. На перших порах модельна «лінійка» буде представлена ​​трьома автомобілями: седаном J5, компактвеном J6 і кросовером S5. Притому, імпортер робить велику ставку на седан J5 і кросовер, який за іронією долі зовні сильно нагадує Hyundai ix35. Ця схожість стало для нього вирішальним – його готують на заміну Hyundai Tucson на конвеєрі черкаського “Богдан”.
Ціни на седан JAC J5 з 1,5-літровим 112-сильним бензиновим двигуном стартують зі 104900 грн. Враховуючи габарити новинки і цінову політику, їй уготована доля вступити в найсильнішу конкуренцію відразу з декількома бестселерами українського ринку. Але трохи пізніше, у JAC J5 з’явиться додатковий аргумент у вигляді ціни в 99000 грн. за базову версію. Як повідомили AUTO-Consulting, відбудеться це ближче до кінця року, коли J5 почнуть випускати в Черкасах.

Для кросовера JAC S5 ситуація поки також досить не просте. В Україні з вересня він буде стартувати з цінником в 154 000 грн. за 2-літрову 136-сильну версію, правда, в дуже непоганій комплектації. Але більш цікава інша версія JAC S5 з 2-літровим турбованим двигуном 176 к.с. за 164000 грн.

За ці гроші китайська кросовер буде укомплектований: двома подушками безпеки, системами ABS, EBD, ESP, трекшн-контролем, системами допомоги при спуску і підйомі на гору, паркувальними датчиками, системою контролю тиску шин, електропакетом, клімат-контролем і шкіряним салоном.

Зазначимо, що в даному ціновому діапазоні китайські кросовери ще не пропонували, і JAC виразно ризикує. Але ближче до кінця року може з’явиться базова дуже упрощеннаяверсія S5 за ціною в 139000 грн. Знизити вартість кросовера також допоможе українське виробництво на “Богдані”.

Однак, як уже повідомляв AUTO-Consulting, продажі новинок стартують вже у вересні 2013 року і спочатку на ринок вийдуть імпортовані авто. На даний бренд в корпорації «Богдан» роблять велику ставку. Наскільки ці очікування будуть виправдані – покаже час і ринок.

Новини
Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy. Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки […]

Тест-драйв Volkswagen Beetle: Заводила

Таке буває рідко: покидаєш автомобіль і постійно озираєшся, милуючись приємністю форм. А мозок тим часом смакує і подробиці драйву на двухсотсільний апараті. Або ось ще яка штука. Виявляється, сплутати здалеку новий «Жук» з далеким, але родинним Porsche 911 не так вже й складно. Це я не про себе, однак кілька випадків мали місце. Хоча мені […]