Платні парковки з’являться всередині ТТК в 2014 році


У 2014 році зона платного паркування в Москві буде розширена в межах Третього транспортного кільця. Про це 28 січня повідомляє агентство «Інтерфакс».

Заступник мера Москви з питань транспорту Максим Ліксутов заявив на засіданні уряду: «У поточному році ми плануємо точкове розширення зони платного паркування в межах Третього транспортного кільця». Раніше заступник мера розповідав, що в першу чергу парковки організують близько торгових центрів, офісів та ринків.

За словами Ліксутова, в 2014 році буде запущений пілотний проект по введенню безкоштовного паркування в центрі міста по неділях і святах. «Хочу відзначити, що Москва – одне з небагатьох міст світу з можливістю похвилинної тарифікації платного паркування», – підкреслив заступник мера.

З 1 червня 2013 платна парковка була введена в межах Бульварного кільця, а з 25 грудня – в межах Садового кільця. Година стоянки автомобіля в межах Бульварного кільця зараз коштує 80 рублів. Ціна місячного абонемента становить 16 тисяч рублів, а річного – 160 тисяч рублів. У межах Садового кільця вартість години стоянки становить 60 рублів. Місячний абонемент коштує 12 тисяч рублів, а річний – 120 тисяч рублів. При цьому жителі центру Москви мають право на безкоштовну стоянку в межах свого району з 20:00 до 08:00 (не більше двох машин на одну квартиру). Щоб залишати машину біля будинку днем, можна оформити пільговий річний абонемент вартістю три тисячі рублів.

На початку грудня 2013 партія «Справедлива Росія» запропонувала провести референдум, щоб дізнатися, як москвичі ставляться до платних парковках. Проте в ході збору підписів за проведення референдуму було виявлено велику кількість фальсифікацій, та 18 січня партія відмовилася від своєї ініціативи.

Новини
Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy. Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки […]

Тест-драйв Volkswagen Beetle: Заводила

Таке буває рідко: покидаєш автомобіль і постійно озираєшся, милуючись приємністю форм. А мозок тим часом смакує і подробиці драйву на двухсотсільний апараті. Або ось ще яка штука. Виявляється, сплутати здалеку новий «Жук» з далеким, але родинним Porsche 911 не так вже й складно. Це я не про себе, однак кілька випадків мали місце. Хоча мені […]