Кабріолет Opel Adam відвідає Женеву


Розмови про кабріолет Opel Adam велися вже давно, але, схоже, вони ось-ось перейдуть у площину дій. Як передають закордонні ЗМІ, відкрита версія німецького сітікара буде представлена ​​в березні на Женевському автосалоні 2014. У продаж автомобіль надійде вже до кінця поточного року.

По виходу на ринок кабріолету Adam належить змагатися з такими моделями, як Fiat 500C і Citroen DS3 Cabrio. Очікується, що вартість кабріолета в рідній Німеччині буде приблизно на 2500 євро перевищувати ціну хетчбека. Отже, вона складе близько 14 тисяч євро.

Уявити собі як виглядатиме новинка неважко, адже минулого року в Женеві Opel показував концепт Rocks, який володів складним дахом. Лінійка моторів у хетчбека і кабріолета, очевидно, буде однаковою.

Новини
Прем’єра нового Subaru Outback відбудеться в Нью-Йорку

Компанія Subaru поширила перші фотографію і озвучила дату дебюту свого нового універсала. Очікується, що Subaru Outback нового покоління багато чого запозичить у седана Legacy. Новинка з’явиться перед публікою 16 квітня. У подробиці виробник поки воліє не вдаватися, обмежуючись туманними заявами про керованість, як у легкового автомобіля і повноцінних позашляхових можливостях. Однак, найімовірніше, з технічної точки […]

Тест-драйв Volkswagen Beetle: Заводила

Таке буває рідко: покидаєш автомобіль і постійно озираєшся, милуючись приємністю форм. А мозок тим часом смакує і подробиці драйву на двухсотсільний апараті. Або ось ще яка штука. Виявляється, сплутати здалеку новий «Жук» з далеким, але родинним Porsche 911 не так вже й складно. Це я не про себе, однак кілька випадків мали місце. Хоча мені […]